logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gasselternijveenschemond

Begrijp de huizenprijzen in Gasselternijveenschemond met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gasselternijveenschemond

Gasselternijveenschemond is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveenschemond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 501.335 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 501.335
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Gasselternijveenschemond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasselternijveenschemond is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasselternijveenschemond moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gasselternijveenschemond.

Woningen recent verkocht in Gasselternijveenschemond

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveenschemond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasselternijveenschemond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasselternijveenschemond. Een eengezinswoning in Gasselternijveenschemond komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasselternijveenschemond

In Gasselternijveenschemond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasselternijveenschemond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasselternijveenschemond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gasselternijveenschemond

Starterswoningen in Gasselternijveenschemond zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gasselternijveenschemond zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasselternijveenschemond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gasselternijveenschemond? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gasselternijveenschemond

Wil je een huis kopen in Gasselternijveenschemond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasselternijveenschemond . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasselternijveenschemond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasselternijveenschemond.

Bekijk alle koopwoningen in Gasselternijveenschemond. Zoek je huurwoning in Gasselternijveenschemond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gasselternijveenschemond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasselternijveenschemond is 2.302 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.523 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gasselternijveenschemond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasselternijveenschemond vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gasselternijveenschemond

Gasselternijveenschemond bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.