De Huizenmarkt in Gasselternijveenschemond (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gasselternijveenschemond

Woningmarkt Gasselternijveenschemond

Gasselternijveenschemond is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveenschemond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 536.270 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 536.270
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gasselternijveenschemond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasselternijveenschemond is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasselternijveenschemond moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gasselternijveenschemond.

Woningen recent verkocht in Gasselternijveenschemond

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveenschemond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasselternijveenschemond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasselternijveenschemond. Een eengezinswoning in Gasselternijveenschemond komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasselternijveenschemond

In Gasselternijveenschemond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasselternijveenschemond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasselternijveenschemond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gasselternijveenschemond
Binnenring: Nederland

Gasselternijveenschemond waar ligt dat?

Woningen te koop Gasselternijveenschemond

Wil je een huis kopen in Gasselternijveenschemond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasselternijveenschemond . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasselternijveenschemond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasselternijveenschemond.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gasselternijveenschemond. Zoek je huurwoning in Gasselternijveenschemond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gasselternijveenschemond

Starterswoningen in Gasselternijveenschemond zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gasselternijveenschemond zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasselternijveenschemond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gasselternijveenschemond? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gasselternijveenschemond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasselternijveenschemond is 1.882 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.031 euro).

Leeftijden Gasselternijveenschemond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasselternijveenschemond vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gasselternijveenschemond

Gasselternijveenschemond bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.