De Huizenmarkt in Rolde (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rolde

Woningmarkt Rolde

Rolde is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 445.548 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 445.548
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Rolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rolde is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rolde.

Woningen recent verkocht in Rolde

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rolde. Een eengezinswoning in Rolde komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rolde

In Rolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rolde
Binnenring: Nederland

Rolde waar ligt dat?

Woningen te koop Rolde

Wil je een huis kopen in Rolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rolde . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rolde. Zoek je huurwoning in Rolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rolde

Starterswoningen in Rolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rolde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rolde is 3.233 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.089 euro).

Leeftijden Rolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rolde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rolde

Rolde bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.