logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rolde

Begrijp de huizenprijzen in Rolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rolde

Rolde is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 517.796 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 517.796
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Rolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rolde is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rolde.

Woningen recent verkocht in Rolde

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rolde. Een eengezinswoning in Rolde komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rolde

In Rolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rolde

Starterswoningen in Rolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rolde

Wil je een huis kopen in Rolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rolde . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rolde.

Bekijk alle koopwoningen in Rolde. Zoek je huurwoning in Rolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rolde is 3.090 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.202 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rolde

Rolde bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.