Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eexterzandvoort

Begrijp de huizenprijzen in Eexterzandvoort met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eexterzandvoort

Eexterzandvoort is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterzandvoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 412.436 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 412.436
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eexterzandvoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eexterzandvoort is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eexterzandvoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eexterzandvoort

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterzandvoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eexterzandvoort.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eexterzandvoort. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eexterzandvoort. Een woonboerderij in Eexterzandvoort komt het meest (56%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eexterzandvoort

In Eexterzandvoort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eexterzandvoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eexterzandvoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eexterzandvoort

Starterswoningen in Eexterzandvoort zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eexterzandvoort zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eexterzandvoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eexterzandvoort? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eexterzandvoort

Wil je een huis kopen in Eexterzandvoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eexterzandvoort . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eexterzandvoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eexterzandvoort.

Bekijk alle koopwoningen in Eexterzandvoort. Zoek je huurwoning in Eexterzandvoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eexterzandvoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eexterzandvoort is 3.381 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.016 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eexterzandvoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eexterzandvoort vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eexterzandvoort

Eexterzandvoort bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.