Huizenprijzen en de huizenmarkt Schipborg in Schipborg

Begrijp de huizenprijzen in Schipborg Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schipborg Aa en Hunze

Schipborg is een wijk in de plaats Schipborg binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 595 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schipborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 806.303 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 806.303
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Schipborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schipborg is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schipborg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schipborg.

Woningen recent verkocht in Schipborg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schipborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schipborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schipborg. Een eengezinswoning in Schipborg komt het meest (43%) voor. Daarna komt een villa met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schipborg

In Schipborg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schipborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schipborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schipborg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schipborg vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Schipborg Aa en Hunze

Starterswoningen in Schipborg Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schipborg Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schipborg Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schipborg Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schipborg Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Schipborg Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schipborg Aa en Hunze . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schipborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schipborg.

Bekijk alle koopwoningen in Schipborg Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Schipborg Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schipborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schipborg is 3.979 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.780 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schipborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schipborg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schipborg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schipborg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schipborg

Schipborg Verspreide huizen Schipborg