logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Anloo in Anloo

Begrijp de huizenprijzen in Anloo Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Anloo Aa en Hunze

Anloo is een wijk in de plaats Anloo binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 395 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 746.478 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 746.478
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Anloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anloo is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Anloo

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anloo. Een eengezinswoning in Anloo komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Anloo

In Anloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Anloo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Anloo vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Anloo Aa en Hunze

Starterswoningen in Anloo Aa en Hunze zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Anloo Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anloo Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Anloo Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Anloo Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Anloo Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anloo Aa en Hunze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Anloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anloo.

Bekijk alle koopwoningen in Anloo Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Anloo Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Anloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anloo is 5.727 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.140 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Anloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anloo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Anloo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Anloo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Anloo

Anloo Verspreide huizen Anloo