logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw Annerveen

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw Annerveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw Annerveen

Nieuw Annerveen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Annerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 496.381 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 496.381
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Nieuw Annerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Annerveen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Annerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw Annerveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Annerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Annerveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw Annerveen. Een eengezinswoning in Nieuw Annerveen komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 47% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw Annerveen

In Nieuw Annerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw Annerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw Annerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw Annerveen

Starterswoningen in Nieuw Annerveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Annerveen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Annerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw Annerveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw Annerveen

Wil je een huis kopen in Nieuw Annerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Annerveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Annerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Annerveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw Annerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw Annerveen. Zoek je huurwoning in Nieuw Annerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw Annerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Annerveen is 3.070 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.733 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw Annerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Annerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw Annerveen

Nieuw Annerveen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.