De Huizenmarkt in Nieuw Annerveen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw Annerveen

Woningmarkt Nieuw Annerveen

Nieuw Annerveen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Annerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 435.443 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 435.443
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nieuw Annerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Annerveen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Annerveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw Annerveen.

Woningen recent verkocht in Nieuw Annerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Annerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Annerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuw Annerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw Annerveen. Een eengezinswoning in Nieuw Annerveen komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 46% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw Annerveen

In Nieuw Annerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw Annerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw Annerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw Annerveen
Binnenring: Nederland

Nieuw Annerveen waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw Annerveen

Wil je een huis kopen in Nieuw Annerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Annerveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Annerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Annerveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw Annerveen. Zoek je huurwoning in Nieuw Annerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw Annerveen

Starterswoningen in Nieuw Annerveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Annerveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Annerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw Annerveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw Annerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Annerveen is 2.705 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.307 euro).

Leeftijden Nieuw Annerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Annerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw Annerveen

Nieuw Annerveen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.