logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Balloërveld

Begrijp de huizenprijzen in Balloërveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Balloërveld

Balloërveld is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balloërveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 492.157 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 492.157
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Balloërveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balloërveld is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balloërveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Balloërveld.

Woningen recent verkocht in Balloërveld

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balloërveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balloërveld.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Balloërveld. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balloërveld. Een woonboerderij in Balloërveld komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Balloërveld

In Balloërveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Balloërveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Balloërveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Balloërveld

Starterswoningen in Balloërveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Balloërveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balloërveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Balloërveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Balloërveld

Wil je een huis kopen in Balloërveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balloërveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balloërveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balloërveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Balloërveld.

Bekijk alle koopwoningen in Balloërveld. Zoek je huurwoning in Balloërveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Balloërveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balloërveld is 3.740 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.889 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Balloërveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balloërveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Balloërveld

Balloërveld bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.