De Huizenmarkt in Balloërveld (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Balloërveld

Woningmarkt Balloërveld

Balloërveld is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balloërveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 500.644 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 500.644
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Balloërveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balloërveld is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balloërveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Balloërveld.

Woningen recent verkocht in Balloërveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balloërveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balloërveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balloërveld. Een woonboerderij in Balloërveld komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Balloërveld

In Balloërveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Balloërveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Balloërveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Balloërveld
Binnenring: Nederland

Balloërveld waar ligt dat?

Woningen te koop Balloërveld

Wil je een huis kopen in Balloërveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balloërveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balloërveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balloërveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Balloërveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Balloërveld. Zoek je huurwoning in Balloërveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Balloërveld

Starterswoningen in Balloërveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Balloërveld zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balloërveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Balloërveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Balloërveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balloërveld is 3.808 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Balloërveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balloërveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Balloërveld

Balloërveld bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.