Huizenmarkt Annen in Annen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Annen

Woningmarkt Annen

Annen is een wijk in de plaats Annen binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 3.560 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Annen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.766 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 465.766
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Annen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Annen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Annen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Annen.

Woningen recent verkocht in Annen

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Annen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Annen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Annen. Een eengezinswoning in Annen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Annen

In Annen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Annen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Annen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Annen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Annen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Annen vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Annen waar ligt dat?

Woningen te koop Annen

Wil je een huis kopen in Annen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Annen . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Annen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Annen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Annen. Zoek je huurwoning in Annen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Annen

Starterswoningen in Annen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Annen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Annen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Annen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Annen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Annen is 3.182 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.991 euro).

Leeftijden Annen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Annen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Annen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Annen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Annen

Annen Verspreide huizen Annen