Huizenprijzen en de huizenmarkt Eexterveen in Eexterveen

Begrijp de huizenprijzen in Eexterveen Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eexterveen Aa en Hunze

Eexterveen is een wijk in de plaats Eexterveen binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 435 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 342.994 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 342.994
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Eexterveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eexterveen is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eexterveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eexterveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eexterveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eexterveen. Een eengezinswoning in Eexterveen komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eexterveen

In Eexterveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eexterveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eexterveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eexterveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eexterveen vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Eexterveen Aa en Hunze

Starterswoningen in Eexterveen Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eexterveen Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eexterveen Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eexterveen Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eexterveen Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Eexterveen Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eexterveen Aa en Hunze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eexterveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eexterveen.

Bekijk alle koopwoningen in Eexterveen Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Eexterveen Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eexterveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eexterveen is 3.124 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.653 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eexterveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eexterveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eexterveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eexterveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eexterveen

Eexterveen Verspreide huizen Eexterveen