logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eexterveenschekanaal

Begrijp de huizenprijzen in Eexterveenschekanaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eexterveenschekanaal

Eexterveenschekanaal is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterveenschekanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 194.903 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 194.903
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Eexterveenschekanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eexterveenschekanaal is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eexterveenschekanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eexterveenschekanaal

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterveenschekanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eexterveenschekanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eexterveenschekanaal. Een eengezinswoning in Eexterveenschekanaal komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eexterveenschekanaal

In Eexterveenschekanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eexterveenschekanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eexterveenschekanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eexterveenschekanaal

Starterswoningen in Eexterveenschekanaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eexterveenschekanaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eexterveenschekanaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eexterveenschekanaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eexterveenschekanaal

Wil je een huis kopen in Eexterveenschekanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eexterveenschekanaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eexterveenschekanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eexterveenschekanaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eexterveenschekanaal.

Bekijk alle koopwoningen in Eexterveenschekanaal. Zoek je huurwoning in Eexterveenschekanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eexterveenschekanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eexterveenschekanaal is 2.151 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.697 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eexterveenschekanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eexterveenschekanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eexterveenschekanaal

Eexterveenschekanaal bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.