De Huizenmarkt in Eexterveenschekanaal (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eexterveenschekanaal

Woningmarkt Eexterveenschekanaal

Eexterveenschekanaal is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterveenschekanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 168.526 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 168.526
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eexterveenschekanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eexterveenschekanaal is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eexterveenschekanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eexterveenschekanaal

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterveenschekanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eexterveenschekanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eexterveenschekanaal. Een eengezinswoning in Eexterveenschekanaal komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eexterveenschekanaal

In Eexterveenschekanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eexterveenschekanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eexterveenschekanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eexterveenschekanaal
Binnenring: Nederland

Eexterveenschekanaal waar ligt dat?

Woningen te koop Eexterveenschekanaal

Wil je een huis kopen in Eexterveenschekanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eexterveenschekanaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eexterveenschekanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eexterveenschekanaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eexterveenschekanaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eexterveenschekanaal. Zoek je huurwoning in Eexterveenschekanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eexterveenschekanaal

Starterswoningen in Eexterveenschekanaal zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eexterveenschekanaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eexterveenschekanaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eexterveenschekanaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eexterveenschekanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eexterveenschekanaal is 1.779 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.487 euro).

Leeftijden Eexterveenschekanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eexterveenschekanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eexterveenschekanaal

Eexterveenschekanaal bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.