logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Deurze

Begrijp de huizenprijzen in Deurze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Deurze

Deurze is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 819.812 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 819.812
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Deurze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deurze is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deurze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Deurze.

Woningen recent verkocht in Deurze

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deurze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deurze. Een woonboerderij in Deurze komt het meest (89%) voor. Daarna komt een landhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deurze

In Deurze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deurze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deurze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Deurze

Starterswoningen in Deurze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Deurze zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deurze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Deurze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Deurze

Wil je een huis kopen in Deurze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deurze . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deurze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deurze.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Deurze.

Bekijk alle koopwoningen in Deurze. Zoek je huurwoning in Deurze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Deurze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deurze is 3.346 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.976 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Deurze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deurze vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Deurze

Deurze bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.