Huizenprijzen en de huizenmarkt Grolloo in Schoonloo

Begrijp de huizenprijzen in Grolloo Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grolloo Aa en Hunze

Grolloo is een wijk in de plaats Schoonloo binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 1.175 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grolloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 611.551 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 611.551
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Grolloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grolloo is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grolloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Grolloo

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grolloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grolloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grolloo. Een eengezinswoning in Grolloo komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grolloo

In Grolloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grolloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grolloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Grolloo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Grolloo vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Grolloo Aa en Hunze

Starterswoningen in Grolloo Aa en Hunze zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Grolloo Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grolloo Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grolloo Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grolloo Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Grolloo Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grolloo Aa en Hunze . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grolloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grolloo.

Bekijk alle koopwoningen in Grolloo Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Grolloo Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grolloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grolloo is 2.772 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.447 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grolloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grolloo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Grolloo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Grolloo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Grolloo

Grolloo Schoonloo Verspreide huizen Papenvoort Verspreide huizen Grolloo