Huizenprijzen en de huizenmarkt Rolde in Marwijksoord

Begrijp de huizenprijzen in Rolde Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rolde Aa en Hunze

Rolde is een wijk in de plaats Marwijksoord binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 4.715 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 515.809 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 515.809
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Rolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rolde is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rolde.

Woningen recent verkocht in Rolde

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rolde. Een eengezinswoning in Rolde komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rolde

In Rolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Rolde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rolde vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Rolde Aa en Hunze

Starterswoningen in Rolde Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rolde Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rolde Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rolde Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rolde Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Rolde Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rolde Aa en Hunze . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rolde.

Bekijk alle koopwoningen in Rolde Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Rolde Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rolde is 3.079 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.210 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rolde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rolde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rolde

Rolde Ballo Nijlande Deurze Verspreide huizen Nooitgedacht Verspreide huizen Rolde