Alle woningmarktinfo Schoonloo in gemeente Aa en Hunze

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schoonloo

Een eerste blik op Schoonloo

Schoonloo is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.008.242 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.008.242
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Schoonloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoonloo is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoonloo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schoonloo.

Woningen recent verkocht in Schoonloo

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoonloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schoonloo. Een eengezinswoning in Schoonloo komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schoonloo

In Schoonloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schoonloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schoonloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schoonloo
Binnenring: Nederland

Schoonloo waar ligt dat?

Woningen te koop in Schoonloo

Wil je een huis kopen in Schoonloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoonloo . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoonloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoonloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schoonloo. Zoek je huurwoning in Schoonloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schoonloo

Starterswoningen in Schoonloo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schoonloo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoonloo zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schoonloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schoonloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoonloo is 3.319 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.072 euro).

Leeftijden Schoonloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoonloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schoonloo

Schoonloo bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.