logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schoonloo

Begrijp de huizenprijzen in Schoonloo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schoonloo

Schoonloo is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 742.695 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 742.695
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Schoonloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoonloo is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoonloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schoonloo

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoonloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schoonloo. Een eengezinswoning in Schoonloo komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schoonloo

In Schoonloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schoonloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schoonloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schoonloo

Starterswoningen in Schoonloo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schoonloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoonloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schoonloo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schoonloo

Wil je een huis kopen in Schoonloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoonloo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoonloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoonloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schoonloo.

Bekijk alle koopwoningen in Schoonloo. Zoek je huurwoning in Schoonloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schoonloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoonloo is 3.393 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.006 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schoonloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoonloo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schoonloo

Schoonloo bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.