Huizenprijzen en de huizenmarkt in Papenvoort

Begrijp de huizenprijzen in Papenvoort met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Papenvoort

Papenvoort is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Papenvoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.018.545 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.018.545
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Papenvoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Papenvoort is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Papenvoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Papenvoort

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Papenvoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Papenvoort.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Papenvoort. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Papenvoort. Een landhuis in Papenvoort komt het meest (40%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Papenvoort

In Papenvoort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Papenvoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Papenvoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Papenvoort

Starterswoningen in Papenvoort zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Papenvoort zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Papenvoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Papenvoort? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Papenvoort

Wil je een huis kopen in Papenvoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Papenvoort . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Papenvoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Papenvoort.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Papenvoort.

Bekijk alle koopwoningen in Papenvoort. Zoek je huurwoning in Papenvoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Papenvoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Papenvoort is 4.972 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.840 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Papenvoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Papenvoort vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Papenvoort

Papenvoort bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.