logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gasselte in Gasselte

Begrijp de huizenprijzen in Gasselte Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gasselte Aa en Hunze

Gasselte is een wijk in de plaats Gasselte binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 1.895 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 455.316 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 455.316
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Gasselte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasselte is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasselte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gasselte

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasselte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasselte. Een eengezinswoning in Gasselte komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasselte

In Gasselte wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasselte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasselte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gasselte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gasselte vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Gasselte Aa en Hunze

Starterswoningen in Gasselte Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gasselte Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasselte Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gasselte Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gasselte Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Gasselte Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasselte Aa en Hunze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasselte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasselte.

Bekijk alle koopwoningen in Gasselte Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Gasselte Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gasselte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasselte is 3.567 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.218 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gasselte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasselte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gasselte

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gasselte? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gasselte

Gasselte Kostvlies Verspreide huizen Gasselte