Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nooitgedacht

Begrijp de huizenprijzen in Nooitgedacht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nooitgedacht

Nooitgedacht is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nooitgedacht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 430.259 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 430.259
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nooitgedacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nooitgedacht is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nooitgedacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nooitgedacht.

Woningen recent verkocht in Nooitgedacht

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nooitgedacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nooitgedacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nooitgedacht. Een eengezinswoning in Nooitgedacht komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nooitgedacht

In Nooitgedacht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nooitgedacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nooitgedacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nooitgedacht

Starterswoningen in Nooitgedacht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nooitgedacht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nooitgedacht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nooitgedacht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nooitgedacht

Wil je een huis kopen in Nooitgedacht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nooitgedacht . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nooitgedacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nooitgedacht.

Bekijk alle koopwoningen in Nooitgedacht. Zoek je huurwoning in Nooitgedacht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nooitgedacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nooitgedacht is 3.192 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.040 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nooitgedacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nooitgedacht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nooitgedacht

Nooitgedacht bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.