logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gasteren in Gasteren

Begrijp de huizenprijzen in Gasteren Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gasteren Aa en Hunze

Gasteren is een wijk in de plaats Gasteren binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 400 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 776.213 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 776.213
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Gasteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasteren is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gasteren

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasteren. Een eengezinswoning in Gasteren komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasteren

In Gasteren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gasteren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gasteren vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Gasteren Aa en Hunze

Starterswoningen in Gasteren Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gasteren Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasteren Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gasteren Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gasteren Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Gasteren Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasteren Aa en Hunze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasteren.

Bekijk alle koopwoningen in Gasteren Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Gasteren Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gasteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasteren is 4.288 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.239 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gasteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasteren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gasteren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gasteren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gasteren

Gasteren Verspreide huizen Gasteren