De Huizenmarkt in Eext (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eext

Woningmarkt Eext

Eext is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eext. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 425.526 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 425.526
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eext

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eext is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eext kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eext

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eext. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eext.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eext. Een eengezinswoning in Eext komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eext

In Eext wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eext

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eext (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eext
Binnenring: Nederland

Eext waar ligt dat?

Woningen te koop Eext

Wil je een huis kopen in Eext? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eext . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eext alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eext.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eext. Zoek je huurwoning in Eext? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eext

Starterswoningen in Eext zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eext zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eext zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eext? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eext

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eext is 2.950 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.990 euro).

Leeftijden Eext

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eext vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eext

Eext bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.