logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eext

Begrijp de huizenprijzen in Eext met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eext

Eext is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eext. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 481.993 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 481.993
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Eext

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eext is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eext kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eext

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eext. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eext.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eext. Een eengezinswoning in Eext komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eext

In Eext wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eext

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eext (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eext

Starterswoningen in Eext zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eext zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eext zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eext? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eext

Wil je een huis kopen in Eext? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eext . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eext alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eext.

Bekijk alle koopwoningen in Eext. Zoek je huurwoning in Eext? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eext

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eext is 3.205 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.920 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eext

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eext vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eext

Eext bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.