Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eexterveen

Begrijp de huizenprijzen in Eexterveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eexterveen

Eexterveen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 344.737 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 344.737
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eexterveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eexterveen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eexterveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eexterveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eexterveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eexterveen. Een eengezinswoning in Eexterveen komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eexterveen

In Eexterveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eexterveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eexterveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eexterveen

Starterswoningen in Eexterveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eexterveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eexterveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eexterveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eexterveen

Wil je een huis kopen in Eexterveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eexterveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eexterveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eexterveen.

Bekijk alle koopwoningen in Eexterveen. Zoek je huurwoning in Eexterveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eexterveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eexterveen is 3.124 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.653 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eexterveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eexterveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eexterveen

Eexterveen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.