logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Spijkerboor in Spijkerboor

Begrijp de huizenprijzen in Spijkerboor Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spijkerboor Aa en Hunze

Spijkerboor is een wijk in de plaats Spijkerboor binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 145 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijkerboor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 453.250 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 453.250
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Spijkerboor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spijkerboor is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spijkerboor moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spijkerboor.

Woningen recent verkocht in Spijkerboor

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijkerboor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spijkerboor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spijkerboor. Een eengezinswoning in Spijkerboor komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spijkerboor

In Spijkerboor wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spijkerboor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spijkerboor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Spijkerboor

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Spijkerboor vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Spijkerboor Aa en Hunze

Starterswoningen in Spijkerboor Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spijkerboor Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spijkerboor Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spijkerboor Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spijkerboor Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Spijkerboor Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spijkerboor Aa en Hunze . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spijkerboor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spijkerboor.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Spijkerboor Aa en Hunze.

Bekijk alle koopwoningen in Spijkerboor Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Spijkerboor Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spijkerboor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spijkerboor is 3.427 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.821 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spijkerboor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spijkerboor vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Spijkerboor

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Spijkerboor? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Spijkerboor

Spijkerboor