De Huizenmarkt in Eleveld (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eleveld

Woningmarkt Eleveld

Eleveld is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eleveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 892.696 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 892.696
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eleveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eleveld is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Eleveld

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eleveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eleveld.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eleveld. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eleveld. Een beneden + bovenwoning in Eleveld komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eleveld

In Eleveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eleveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eleveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eleveld
Binnenring: Nederland

Eleveld waar ligt dat?

Woningen te koop Eleveld

Wil je een huis kopen in Eleveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eleveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eleveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eleveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eleveld. Zoek je huurwoning in Eleveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eleveld

Starterswoningen in Eleveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eleveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eleveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eleveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eleveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eleveld is 4.955 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Eleveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eleveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eleveld

Eleveld bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.