logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gieterveen in Gieterveen

Begrijp de huizenprijzen in Gieterveen Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gieterveen Aa en Hunze

Gieterveen is een wijk in de plaats Gieterveen binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 1.245 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gieterveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 420.271 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 420.271
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Gieterveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gieterveen is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gieterveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gieterveen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gieterveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gieterveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gieterveen. Een eengezinswoning in Gieterveen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gieterveen

In Gieterveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gieterveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gieterveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gieterveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gieterveen vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Gieterveen Aa en Hunze

Starterswoningen in Gieterveen Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gieterveen Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gieterveen Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gieterveen Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gieterveen Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Gieterveen Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gieterveen Aa en Hunze . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gieterveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gieterveen.

Bekijk alle koopwoningen in Gieterveen Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Gieterveen Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gieterveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gieterveen is 2.762 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.337 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gieterveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gieterveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gieterveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gieterveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gieterveen

Gieterveen Bonnerveen Nieuwediep Verspreide huizen Gieterveen