Huizenprijzen en de huizenmarkt in Amen

Begrijp de huizenprijzen in Amen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Amen

Amen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 634.779 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 634.779
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Amen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Amen is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Amen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Amen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Amen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Amen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Amen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Amen. Een woonboerderij in Amen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Amen

In Amen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Amen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Amen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Amen

Starterswoningen in Amen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Amen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Amen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Amen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Amen

Wil je een huis kopen in Amen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Amen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Amen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Amen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Amen.

Bekijk alle koopwoningen in Amen. Zoek je huurwoning in Amen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Amen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Amen is 3.074 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.393 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Amen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Amen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Amen

Amen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.