De Huizenmarkt in Annen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Annen

Woningmarkt Annen

Annen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Annen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 450.631 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 450.631
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Annen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Annen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Annen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Annen.

Woningen recent verkocht in Annen

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Annen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Annen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Annen. Een eengezinswoning in Annen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Annen

In Annen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Annen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Annen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Annen
Binnenring: Nederland

Annen waar ligt dat?

Woningen te koop Annen

Wil je een huis kopen in Annen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Annen . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Annen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Annen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Annen. Zoek je huurwoning in Annen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Annen

Starterswoningen in Annen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Annen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Annen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Annen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Annen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Annen is 2.940 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.996 euro).

Leeftijden Annen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Annen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Annen

Annen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.