logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Annen

Begrijp de huizenprijzen in Annen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Annen

Annen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Annen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 492.168 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 492.168
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Annen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Annen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Annen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Annen.

Woningen recent verkocht in Annen

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Annen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Annen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Annen. Een eengezinswoning in Annen komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Annen

In Annen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Annen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Annen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Annen

Starterswoningen in Annen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Annen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Annen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Annen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Annen

Wil je een huis kopen in Annen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Annen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Annen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Annen.

Bekijk alle koopwoningen in Annen. Zoek je huurwoning in Annen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Annen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Annen is 3.454 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.023 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Annen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Annen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Annen

Annen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.