logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oud-Annerveen in Oud Annerveen

Begrijp de huizenprijzen in Oud-Annerveen Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud-Annerveen Aa en Hunze

Oud-Annerveen is een wijk in de plaats Oud Annerveen binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Annerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.921 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 369.921
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Oud-Annerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Annerveen is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Annerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oud-Annerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Annerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Annerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oud-Annerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Annerveen. Een eengezinswoning in Oud-Annerveen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Annerveen

In Oud-Annerveen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Annerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Annerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oud-Annerveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud-Annerveen vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Oud-Annerveen Aa en Hunze

Starterswoningen in Oud-Annerveen Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Annerveen Aa en Hunze zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Annerveen Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud-Annerveen Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud-Annerveen Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Oud-Annerveen Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Annerveen Aa en Hunze . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Annerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Annerveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oud-Annerveen Aa en Hunze.

Bekijk alle koopwoningen in Oud-Annerveen Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Oud-Annerveen Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud-Annerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Annerveen is 2.520 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.084 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud-Annerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Annerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oud-Annerveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oud-Annerveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oud-Annerveen

Oud-Annerveen Verspreide huizen Oud-Annerveen