Huizenmarkt Eexterzandvoort in Eexterzandvoort (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eexterzandvoort

Woningmarkt Eexterzandvoort

Eexterzandvoort is een wijk in de plaats Eexterzandvoort binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 140 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterzandvoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 435.446 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 435.446
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eexterzandvoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eexterzandvoort is 109 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eexterzandvoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eexterzandvoort

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterzandvoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eexterzandvoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eexterzandvoort. Een woonboerderij in Eexterzandvoort komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eexterzandvoort

In Eexterzandvoort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eexterzandvoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eexterzandvoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eexterzandvoort
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Eexterzandvoort

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eexterzandvoort vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Eexterzandvoort waar ligt dat?

Woningen te koop Eexterzandvoort

Wil je een huis kopen in Eexterzandvoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eexterzandvoort . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eexterzandvoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eexterzandvoort.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eexterzandvoort. Zoek je huurwoning in Eexterzandvoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eexterzandvoort

Starterswoningen in Eexterzandvoort zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eexterzandvoort zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eexterzandvoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eexterzandvoort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eexterzandvoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eexterzandvoort is 3.241 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.991 euro).

Leeftijden Eexterzandvoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eexterzandvoort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eexterzandvoort

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eexterzandvoort? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eexterzandvoort

Eexterzandvoort Verspreide huizen Eexterzandvoort