De Huizenmarkt in Anderen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Anderen

Woningmarkt Anderen

Anderen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 559.099 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 559.099
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Anderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anderen is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anderen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Anderen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anderen. Een eengezinswoning in Anderen komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Anderen

In Anderen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Anderen
Binnenring: Nederland

Anderen waar ligt dat?

Woningen te koop Anderen

Wil je een huis kopen in Anderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anderen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Anderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anderen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Anderen. Zoek je huurwoning in Anderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Anderen

Starterswoningen in Anderen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Anderen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Anderen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Anderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anderen is 3.044 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.305 euro).

Leeftijden Anderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anderen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Anderen

Anderen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.