Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gasselte

Begrijp de huizenprijzen in Gasselte met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gasselte

Gasselte is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 468.432 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 468.432
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gasselte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasselte is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasselte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gasselte

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasselte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasselte. Een eengezinswoning in Gasselte komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasselte

In Gasselte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasselte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasselte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gasselte

Starterswoningen in Gasselte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gasselte zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasselte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gasselte? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gasselte

Wil je een huis kopen in Gasselte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasselte . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasselte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasselte.

Bekijk alle koopwoningen in Gasselte. Zoek je huurwoning in Gasselte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gasselte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasselte is 3.554 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.120 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gasselte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasselte vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gasselte

Gasselte bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.