De Huizenmarkt in Gasselternijveen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gasselternijveen

Woningmarkt Gasselternijveen

Gasselternijveen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 315.028 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 315.028
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gasselternijveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasselternijveen is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasselternijveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gasselternijveen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasselternijveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasselternijveen. Een eengezinswoning in Gasselternijveen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasselternijveen

In Gasselternijveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasselternijveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasselternijveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gasselternijveen
Binnenring: Nederland

Gasselternijveen waar ligt dat?

Woningen te koop Gasselternijveen

Wil je een huis kopen in Gasselternijveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasselternijveen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasselternijveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasselternijveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gasselternijveen. Zoek je huurwoning in Gasselternijveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gasselternijveen

Starterswoningen in Gasselternijveen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gasselternijveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasselternijveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gasselternijveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gasselternijveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasselternijveen is 2.667 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.571 euro).

Leeftijden Gasselternijveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasselternijveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gasselternijveen

Gasselternijveen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.