logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gasselternijveen

Begrijp de huizenprijzen in Gasselternijveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gasselternijveen

Gasselternijveen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 351.242 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 351.242
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Gasselternijveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasselternijveen is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasselternijveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gasselternijveen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasselternijveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasselternijveen. Een eengezinswoning in Gasselternijveen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasselternijveen

In Gasselternijveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasselternijveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasselternijveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gasselternijveen

Starterswoningen in Gasselternijveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gasselternijveen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasselternijveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gasselternijveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gasselternijveen

Wil je een huis kopen in Gasselternijveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasselternijveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasselternijveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasselternijveen.

Bekijk alle koopwoningen in Gasselternijveen. Zoek je huurwoning in Gasselternijveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gasselternijveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasselternijveen is 2.248 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.781 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gasselternijveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasselternijveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gasselternijveen

Gasselternijveen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.