De Huizenmarkt in Anloo (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Anloo

Woningmarkt Anloo

Anloo is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 596.213 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 596.213
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Anloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anloo is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Anloo

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anloo. Een eengezinswoning in Anloo komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Anloo

In Anloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Anloo
Binnenring: Nederland

Anloo waar ligt dat?

Woningen te koop Anloo

Wil je een huis kopen in Anloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anloo . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Anloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Anloo. Zoek je huurwoning in Anloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Anloo

Starterswoningen in Anloo zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Anloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anloo zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Anloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Anloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anloo is 5.458 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.649 euro).

Leeftijden Anloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Anloo

Anloo bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.