logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gasselternijveen in Gasselternijveen

Begrijp de huizenprijzen in Gasselternijveen Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gasselternijveen Aa en Hunze

Gasselternijveen is een wijk in de plaats Gasselternijveen binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 1.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 351.746 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 351.746
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Gasselternijveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasselternijveen is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasselternijveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gasselternijveen

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasselternijveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasselternijveen. Een eengezinswoning in Gasselternijveen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasselternijveen

In Gasselternijveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasselternijveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasselternijveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gasselternijveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gasselternijveen vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Gasselternijveen Aa en Hunze

Starterswoningen in Gasselternijveen Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gasselternijveen Aa en Hunze zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasselternijveen Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gasselternijveen Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gasselternijveen Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Gasselternijveen Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasselternijveen Aa en Hunze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasselternijveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasselternijveen.

Bekijk alle koopwoningen in Gasselternijveen Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Gasselternijveen Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gasselternijveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasselternijveen is 2.187 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.794 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gasselternijveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasselternijveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gasselternijveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gasselternijveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gasselternijveen

Gasselternijveen Gasselterboerveen