De Huizenmarkt in Eldersloo (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eldersloo

Woningmarkt Eldersloo

Eldersloo is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eldersloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 333.928 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 333.928
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eldersloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eldersloo is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eldersloo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eldersloo.

Woningen recent verkocht in Eldersloo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eldersloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eldersloo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eldersloo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eldersloo. Een woonboerderij in Eldersloo komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Eldersloo

In Eldersloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eldersloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eldersloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eldersloo
Binnenring: Nederland

Eldersloo waar ligt dat?

Woningen te koop Eldersloo

Wil je een huis kopen in Eldersloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eldersloo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eldersloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eldersloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eldersloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eldersloo. Zoek je huurwoning in Eldersloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eldersloo

Starterswoningen in Eldersloo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eldersloo zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eldersloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eldersloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eldersloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eldersloo is 1.774 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Eldersloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eldersloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eldersloo

Eldersloo bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.