logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spijkerboor

Begrijp de huizenprijzen in Spijkerboor met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spijkerboor

Spijkerboor is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijkerboor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 282.158 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 282.158
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Spijkerboor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spijkerboor is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spijkerboor moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spijkerboor.

Woningen recent verkocht in Spijkerboor

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijkerboor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spijkerboor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spijkerboor. Een eengezinswoning in Spijkerboor komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spijkerboor

In Spijkerboor wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spijkerboor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spijkerboor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spijkerboor

Starterswoningen in Spijkerboor zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spijkerboor zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spijkerboor zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spijkerboor? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spijkerboor

Wil je een huis kopen in Spijkerboor? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spijkerboor . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spijkerboor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spijkerboor.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Spijkerboor.

Bekijk alle koopwoningen in Spijkerboor. Zoek je huurwoning in Spijkerboor? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spijkerboor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spijkerboor is 3.427 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.821 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spijkerboor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spijkerboor vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spijkerboor

Spijkerboor bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.