De Huizenmarkt in Spijkerboor (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Spijkerboor

Woningmarkt Spijkerboor

Spijkerboor is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijkerboor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 270.818 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 270.818
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Spijkerboor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spijkerboor is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spijkerboor kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spijkerboor

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijkerboor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spijkerboor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spijkerboor. Een eengezinswoning in Spijkerboor komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spijkerboor

In Spijkerboor wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spijkerboor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spijkerboor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spijkerboor
Binnenring: Nederland

Spijkerboor waar ligt dat?

Woningen te koop Spijkerboor

Wil je een huis kopen in Spijkerboor? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spijkerboor . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spijkerboor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spijkerboor.

Bekijk hier alle koopwoningen in Spijkerboor. Zoek je huurwoning in Spijkerboor? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Spijkerboor

Starterswoningen in Spijkerboor zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spijkerboor zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spijkerboor zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spijkerboor? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spijkerboor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spijkerboor is 3.661 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.885 euro).

Leeftijden Spijkerboor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spijkerboor vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Spijkerboor

Spijkerboor bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.