Huizenprijzen en de huizenmarkt in Marwijksoord

Begrijp de huizenprijzen in Marwijksoord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marwijksoord

Marwijksoord is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marwijksoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 465.930 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 465.930
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Marwijksoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marwijksoord is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marwijksoord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marwijksoord.

Woningen recent verkocht in Marwijksoord

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marwijksoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marwijksoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marwijksoord. Een woonboerderij in Marwijksoord komt het meest (89%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marwijksoord

In Marwijksoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marwijksoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marwijksoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marwijksoord

Starterswoningen in Marwijksoord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Marwijksoord zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marwijksoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marwijksoord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marwijksoord

Wil je een huis kopen in Marwijksoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marwijksoord . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Marwijksoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marwijksoord.

Bekijk alle koopwoningen in Marwijksoord. Zoek je huurwoning in Marwijksoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marwijksoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marwijksoord is 4.043 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.225 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marwijksoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marwijksoord vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Marwijksoord

Marwijksoord bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.