De Huizenmarkt in Gasteren (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gasteren

Woningmarkt Gasteren

Gasteren is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 842.348 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 842.348
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gasteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasteren is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gasteren

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasteren.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Gasteren. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasteren. Een eengezinswoning in Gasteren komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasteren

In Gasteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gasteren
Binnenring: Nederland

Gasteren waar ligt dat?

Woningen te koop Gasteren

Wil je een huis kopen in Gasteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasteren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasteren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gasteren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gasteren. Zoek je huurwoning in Gasteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gasteren

Starterswoningen in Gasteren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gasteren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gasteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gasteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasteren is 3.553 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.565 euro).

Leeftijden Gasteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasteren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gasteren

Gasteren bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.