logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gasteren

Begrijp de huizenprijzen in Gasteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gasteren

Gasteren is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 760.748 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 760.748
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Gasteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasteren is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gasteren

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasteren. Een eengezinswoning in Gasteren komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasteren

In Gasteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gasteren

Starterswoningen in Gasteren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gasteren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gasteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gasteren

Wil je een huis kopen in Gasteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasteren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasteren.

Bekijk alle koopwoningen in Gasteren. Zoek je huurwoning in Gasteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gasteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasteren is 4.523 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.256 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gasteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasteren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gasteren

Gasteren bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.