Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gieterveen

Begrijp de huizenprijzen in Gieterveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gieterveen

Gieterveen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gieterveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 419.382 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 419.382
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gieterveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gieterveen is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gieterveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gieterveen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gieterveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gieterveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gieterveen. Een eengezinswoning in Gieterveen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gieterveen

In Gieterveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gieterveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gieterveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gieterveen

Starterswoningen in Gieterveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gieterveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gieterveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gieterveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gieterveen

Wil je een huis kopen in Gieterveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gieterveen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gieterveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gieterveen.

Bekijk alle koopwoningen in Gieterveen. Zoek je huurwoning in Gieterveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gieterveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gieterveen is 2.440 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.618 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gieterveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gieterveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gieterveen

Gieterveen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.