De Huizenmarkt gemeente Eemsdelta (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eemsdelta

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Eemsdelta

Eemsdelta is een gemeente in de provincie Groningen. Momenteel staan er 93 woningen te koop en zijn er recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemsdelta. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 93
Woningen recent verkocht 79
Gemiddelde vraagprijs € 318.459

Verkoopduur woningen in Eemsdelta

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eemsdelta is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eemsdelta moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eemsdelta.

Woningen recent verkocht in Eemsdelta

Er zijn recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemsdelta. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eemsdelta.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eemsdelta. Een eengezinswoning in Eemsdelta komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Eemsdelta waar ligt dat?

Woningen te koop Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eemsdelta . Er staan momenteel 93 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eemsdelta alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eemsdelta.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eemsdelta

Starterswoningen in Eemsdelta zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eemsdelta? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eemsdelta

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eemsdelta is 2.139 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Plaatsen binnen gemeente Eemsdelta

De gemeente Eemsdelta telt 32 plaatsen.

't Zandt Appingedam Bierum Borgsweer Delfzijl Eenum Farmsum Garrelsweer Garsthuizen Godlinze Holwierde Huizinge Krewerd Leermens Loppersum Losdorp Meedhuizen Middelstum Oosterwijtwerd Spijk Startenhuizen Stedum Termunten Termunterzijl Toornwerd Wagenborgen Westeremden Westerwijtwerd Wirdum Woldendorp Zeerijp Zijldijk

Alle wijken van Eemsdelta

Eemsdelta bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.