logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Eemsdelta

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Eemsdelta

Eemsdelta is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staan er 54 woningen te koop en zijn er recent 467 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemsdelta. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 54
Woningen recent verkocht 467
Gemiddelde vraagprijs € 312.112
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Eemsdelta

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eemsdelta is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eemsdelta moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eemsdelta.

Woningen recent verkocht in Eemsdelta

Er zijn recent 467 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemsdelta. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eemsdelta.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eemsdelta. Een eengezinswoning in Eemsdelta komt het meest (59%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eemsdelta

In Eemsdelta wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eemsdelta

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eemsdelta (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Eemsdelta

Starterswoningen in gemeente Eemsdelta zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Eemsdelta zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Eemsdelta

Wil je een huis kopen in gemeente Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Eemsdelta . Er staan momenteel 54 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eemsdelta alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Eemsdelta. Zoek je huurwoning in gemeente Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eemsdelta

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eemsdelta is 2.246 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.139 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eemsdelta

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eemsdelta vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Eemsdelta

De gemeente Eemsdelta telt 32 plaatsen.

't Zandt Appingedam Bierum Borgsweer Delfzijl Eenum Farmsum Garrelsweer Garsthuizen Godlinze Holwierde Huizinge Krewerd Leermens Loppersum Losdorp Meedhuizen Middelstum Oosterwijtwerd Spijk Startenhuizen Stedum Termunten Termunterzijl Toornwerd Wagenborgen Westeremden Westerwijtwerd Wirdum Woldendorp Zeerijp Zijldijk

Wijken van Eemsdelta

Eemsdelta bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.