logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Est in Delfzijl

Begrijp de huizenprijzen in Est Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Est Eemsdelta

Est is een wijk in de plaats Delfzijl binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 3.540 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Est. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 245.509 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 245.509
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Est

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Est is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Est moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Est.

Woningen recent verkocht in Est

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Est. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Est.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Est. Een eengezinswoning in Est komt het meest (44%) voor. Daarna komt een portiekflat met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Est

In Est wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Est

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Est (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Est Eemsdelta

Starterswoningen in Est Eemsdelta zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Est Eemsdelta zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Est Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Est Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Est Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Est Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Est Eemsdelta . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Est alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Est.

Bekijk alle koopwoningen in Est Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Est Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Est

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Est is 2.114 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Est

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Est vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Est

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Est? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Est

Over de Gracht Scheepvaartbuurt Steenbakkersbuurt Tuikwerderrak Bosplan Tuikwerderrak