Huizenprijzen en de huizenmarkt in Meedhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Meedhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Meedhuizen

Meedhuizen is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meedhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 430.443 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 430.443

Verkoopduur woningen in Meedhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meedhuizen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meedhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meedhuizen.

Woningen recent verkocht in Meedhuizen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meedhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meedhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meedhuizen. Een eengezinswoning in Meedhuizen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Huizenprijzen in Meedhuizen

Starterswoningen in Meedhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meedhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meedhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meedhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meedhuizen

Wil je een huis kopen in Meedhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meedhuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Meedhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meedhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Meedhuizen. Zoek je huurwoning in Meedhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meedhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meedhuizen is 2.801 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.400 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Meedhuizen

Meedhuizen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.