Meedhuizen in de gemeente Delfzijl

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Meedhuizen

Een eerste blik op Meedhuizen

Meedhuizen is een plaats in de gemeente Delfzijl. Deze plaats telt volgens het CBS 24.855 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Meedhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 193.123 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 193.123
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Meedhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meedhuizen is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meedhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meedhuizen

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meedhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meedhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meedhuizen. Een eengezinswoning in Meedhuizen komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meedhuizen

In Meedhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Meedhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Meedhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meedhuizen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Meedhuizen

Wil je een huis kopen in Meedhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meedhuizen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meedhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meedhuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meedhuizen.

Zoek je huurwoning in Meedhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Meedhuizen.

Huizenprijzen in Meedhuizen

Starterswoningen in Meedhuizen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meedhuizen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meedhuizen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meedhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meedhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meedhuizen is 1.486 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Meedhuizen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Meedhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meedhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Meedhuizen

Meedhuizen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen