logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Noord-Loppersum in Wirdum

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta

Buitengebied Noord-Loppersum is een wijk in de plaats Wirdum binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 3.335 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Noord-Loppersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.970 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 387.970
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Noord-Loppersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Noord-Loppersum is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Noord-Loppersum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Noord-Loppersum.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Noord-Loppersum

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Noord-Loppersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Noord-Loppersum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Noord-Loppersum. Een eengezinswoning in Buitengebied Noord-Loppersum komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Noord-Loppersum

In Buitengebied Noord-Loppersum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Noord-Loppersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Noord-Loppersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta

Starterswoningen in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Noord-Loppersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Noord-Loppersum.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Buitengebied Noord-Loppersum Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Noord-Loppersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Noord-Loppersum is 2.169 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Noord-Loppersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Noord-Loppersum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Noord-Loppersum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Noord-Loppersum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Noord-Loppersum

Loppersum Garrelsweer Wirdum Buitengebied Noord-Loppersum