De Huizenmarkt in Losdorp (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Losdorp

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Losdorp

Losdorp is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 183.218 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 183.218

Verkoopduur woningen in Losdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Losdorp is 177 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Losdorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Losdorp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Losdorp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Losdorp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Losdorp. Een eengezinswoning in Losdorp komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Losdorp waar ligt dat?

Woningen te koop Losdorp

Wil je een huis kopen in Losdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Losdorp . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Losdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Losdorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Losdorp. Zoek je huurwoning in Losdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Losdorp

Starterswoningen in Losdorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Losdorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Losdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Losdorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Losdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Losdorp is 1.879 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.407 euro).

Alle wijken van Losdorp

Losdorp bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.