logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Losdorp

Begrijp de huizenprijzen in Losdorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Losdorp

Losdorp is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Deze plaats telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 197.489 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 197.489
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Losdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Losdorp is 174 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Losdorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Losdorp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Losdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Losdorp. Een eengezinswoning in Losdorp komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Losdorp

In Losdorp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Losdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Losdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Losdorp

Starterswoningen in Losdorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Losdorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Losdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Losdorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Losdorp

Wil je een huis kopen in Losdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Losdorp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Losdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Losdorp.

Bekijk alle koopwoningen in Losdorp. Zoek je huurwoning in Losdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Losdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Losdorp is 1.968 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.367 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Losdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Losdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Losdorp

Losdorp bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.