logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 00 in Appingedam

Begrijp de huizenprijzen in 00 Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 00 Eemsdelta

00 is een wijk in de plaats Appingedam binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 11.800 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 00. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 269.382 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 269.382
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in 00

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 00 is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 00 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 00.

Woningen recent verkocht in 00

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 00. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 00.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 00. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling 00

In 00 wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 00

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 00 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 00 Eemsdelta

Starterswoningen in 00 Eemsdelta zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in 00 Eemsdelta zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 00 Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 00 Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 00 Eemsdelta

Wil je een huis kopen in 00 Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 00 Eemsdelta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 00 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 00.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 00 Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in 00 Eemsdelta. Zoek je huurwoning in 00 Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 00

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 00 is 2.263 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.160 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 00

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 00 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 00

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 00? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 00

Appingedam-Centrum Appingedam-West Appingedam-Oost Verspreide huizen Damsterdiep en Eemskanaal Verspreide huizen ten zuiden van Eemskanaal Verspreide huizen ten noorden van het Damsterdiep