logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Noord in Delfzijl

Begrijp de huizenprijzen in Noord Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noord Eemsdelta

Noord is een wijk in de plaats Delfzijl binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 5.815 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 241.211 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 241.211
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noord.

Woningen recent verkocht in Noord

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord. Een portiekflat in Noord komt het meest (48%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord

In Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noord Eemsdelta

Starterswoningen in Noord Eemsdelta zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Noord Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noord Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noord Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Noord Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord Eemsdelta . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Noord Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Noord Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord is 2.172 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noord

Kwelderland Vestingbuurt Landenbuurt Zandplatenbuurt Bornholm Polarisbuurt Schrijversbuurt