De Huizenmarkt in Spijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Spijk

Woningmarkt Spijk

Spijk is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 971.875 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 971.875
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Spijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spijk is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spijk

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spijk. Een eengezinswoning in Spijk komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spijk

In Spijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spijk
Binnenring: Nederland

Spijk waar ligt dat?

Woningen te koop Spijk

Wil je een huis kopen in Spijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spijk . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Spijk. Zoek je huurwoning in Spijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Spijk

Starterswoningen in Spijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spijk is 3.931 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.854 euro).

Leeftijden Spijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Spijk

Spijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.