Alle woningmarktinfo Spijk in gemeente West Betuwe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Spijk

Een eerste blik op Spijk

Spijk is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 42.345 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Spijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 765.058 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 765.058
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Spijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spijk is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spijk

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spijk. Een eengezinswoning in Spijk komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spijk

In Spijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Spijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Spijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Spijk

Wil je een huis kopen in Spijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spijk.

Zoek je huurwoning in Spijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Spijk.

Huizenprijzen in Spijk

Starterswoningen in Spijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spijk is 3.443 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.094 euro).

Leeftijden Spijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Spijk

Spijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen