logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spijk

Begrijp de huizenprijzen in Spijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spijk

Spijk is een plaats in de gemeente West Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 52.720 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.029.516 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 1.029.516
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Spijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spijk is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spijk.

Woningen recent verkocht in Spijk

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spijk. Een eengezinswoning in Spijk komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spijk

In Spijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spijk

Starterswoningen in Spijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spijk

Wil je een huis kopen in Spijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spijk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spijk.

Bekijk alle koopwoningen in Spijk. Zoek je huurwoning in Spijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spijk is 4.885 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.056 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spijk

Spijk bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.