logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Noord-Middelstum in Middelstum

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta

Buitengebied Noord-Middelstum is een wijk in de plaats Middelstum binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 2.515 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Noord-Middelstum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 342.069 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 342.069
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Noord-Middelstum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Noord-Middelstum is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Noord-Middelstum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Noord-Middelstum.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Noord-Middelstum

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Noord-Middelstum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Noord-Middelstum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Noord-Middelstum. Een eengezinswoning in Buitengebied Noord-Middelstum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Noord-Middelstum

In Buitengebied Noord-Middelstum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Noord-Middelstum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Noord-Middelstum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta

Starterswoningen in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Noord-Middelstum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Noord-Middelstum.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Buitengebied Noord-Middelstum Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Noord-Middelstum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Noord-Middelstum is 2.634 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Noord-Middelstum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Noord-Middelstum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Noord-Middelstum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Noord-Middelstum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Noord-Middelstum

Middelstum Westerwijtwerd Huizinge Toornwerd Buitengebied Noord-Middelstum