logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tuikwerd in Delfzijl

Begrijp de huizenprijzen in Tuikwerd Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tuikwerd Eemsdelta

Tuikwerd is een wijk in de plaats Delfzijl binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 2.985 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuikwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 188.933 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 188.933
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Tuikwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tuikwerd is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tuikwerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tuikwerd

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuikwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tuikwerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tuikwerd. Een eengezinswoning in Tuikwerd komt het meest (91%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tuikwerd

In Tuikwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tuikwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tuikwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tuikwerd Eemsdelta

Starterswoningen in Tuikwerd Eemsdelta zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Tuikwerd Eemsdelta zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tuikwerd Eemsdelta zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tuikwerd Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tuikwerd Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Tuikwerd Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tuikwerd Eemsdelta . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tuikwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tuikwerd.

Bekijk alle koopwoningen in Tuikwerd Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Tuikwerd Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tuikwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tuikwerd is 2.051 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tuikwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tuikwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tuikwerd

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tuikwerd? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tuikwerd

Vliethoven Vogelbuurt Tuikwerd Oogstbuurt Rietkampen Kruidenoever