Huizenprijzen en de huizenmarkt Land in Delfzijl

Begrijp de huizenprijzen in Land Eemsdelta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Land Eemsdelta

Land is een wijk in de plaats Delfzijl binnen de gemeente Eemsdelta. Deze wijk telt volgens het CBS 690 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Land. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 194.895 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 194.895
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Land

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Land is 109 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Land kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Land

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Land. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Land.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Land. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Land. Een bovenwoning in Land komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Land

In Land wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Land

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Land (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Land Eemsdelta

Starterswoningen in Land Eemsdelta zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Land Eemsdelta zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Land Eemsdelta zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Land Eemsdelta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Land Eemsdelta

Wil je een huis kopen in Land Eemsdelta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Land Eemsdelta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Land alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Land.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Land Eemsdelta.

Bekijk alle koopwoningen in Land Eemsdelta. Zoek je huurwoning in Land Eemsdelta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Land

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Land is 2.426 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.064 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Land

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Land vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Land

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Land? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Land

Meedhuizen Uitwierde Verspreide huizen Eemskanaal (ten zuiden) Industrieterrein Verspreide huizen in het noorden