logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Startenhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Startenhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Startenhuizen

Startenhuizen is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Deze plaats telt volgens het CBS 45.394 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Startenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 233.256 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 233.256
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Startenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Startenhuizen is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Startenhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Startenhuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Startenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Startenhuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Startenhuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Startenhuizen. Een eengezinswoning in Startenhuizen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Startenhuizen

In Startenhuizen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Startenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Startenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Startenhuizen

Starterswoningen in Startenhuizen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Startenhuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Startenhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Startenhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Startenhuizen

Wil je een huis kopen in Startenhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Startenhuizen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Startenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Startenhuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Startenhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Startenhuizen. Zoek je huurwoning in Startenhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Startenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Startenhuizen is 1.481 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Startenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Startenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Startenhuizen

Startenhuizen bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.