Huizenprijzen en de huizenmarkt in Godlinze

Begrijp de huizenprijzen in Godlinze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Godlinze

Godlinze is een plaats in de gemeente Eemsdelta. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Godlinze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 295.459 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 295.459

Verkoopduur woningen in Godlinze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Godlinze is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Godlinze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Godlinze.

Woningen recent verkocht in Godlinze

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Godlinze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Godlinze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Godlinze. Een eengezinswoning in Godlinze komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Huizenprijzen in Godlinze

Starterswoningen in Godlinze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Godlinze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Godlinze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Godlinze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Godlinze

Wil je een huis kopen in Godlinze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Godlinze . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Godlinze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Godlinze.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Godlinze.

Bekijk alle koopwoningen in Godlinze. Zoek je huurwoning in Godlinze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Godlinze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Godlinze is 1.836 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.917 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Godlinze

Godlinze bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.