Alle woningmarktinfo Godlinze in gemeente Delfzijl

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Godlinze

Een eerste blik op Godlinze

Godlinze is een plaats in de gemeente Delfzijl. Deze plaats telt volgens het CBS 24.855 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Godlinze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 282.822 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 282.822
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Godlinze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Godlinze is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Godlinze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Godlinze.

Woningen recent verkocht in Godlinze

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Godlinze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Godlinze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Godlinze. Een eengezinswoning in Godlinze komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Godlinze

In Godlinze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Godlinze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Godlinze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Godlinze
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Godlinze

Wil je een huis kopen in Godlinze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Godlinze . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Godlinze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Godlinze.

Zoek je huurwoning in Godlinze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Godlinze.

Huizenprijzen in Godlinze

Starterswoningen in Godlinze zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Godlinze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Godlinze zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Godlinze? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Godlinze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Godlinze is 1.930 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.859 euro).

Leeftijden Godlinze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Godlinze vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Godlinze

Godlinze bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen